Αναζήτηση

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΠΥΡΙΚΗΣ

Η εταιρία μας  Οδική βοήθεια Πυρίκης η οποία εδρεύει Περσεφόνης 7 στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Ιδρύθηκε το 2010 με σκοπό να προσφέρει υπηρεσίες οδικής βοήθειας στο κομμάτι της μεταφοράς τόσο σε επιβατικά, μοτοσυκλέτες όσο και σε φορτηγά οχήματα. Που έχουν ακινητοποιηθεί λόγο βλάβης ή λόγο τροχαίου ατυχήματος καθώς και κάθε άλλη υπηρεσία. Που μπορεί να προσφερθεί με τα ιδικά οχήματα της η εταιρείας μας.

Η μακροχρόνια εμπειρία μας στην οδική βοήθεια και την μεταφορά οχημάτων, ο διαρκής εκσυγχρονισμός του στόλου. Της επιχείρησης μας έχει σαν αποτέλεσμα την υψηλή ποιότητα παρεχομένων υπηρεσιών το οποίο σε συνδυασμό με την γρήγορη επέμβαση μας έχει ως αποτέλεσμα πέραν των. Ιδιωτών να μας εμπιστεύονται και δημόσιες υπηρεσίες (τροχαία , Δήμοι , κτλ.) καθώς και πολυεθνικές εταιρείες στην Πυλαία την Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα.

Ακόμα, συνεργαζόμαστε με εταιρείες για την ανακύκλωση οχημάτων. Οδική Βοήθεια Μεταφορές Οχημάτων-Τροχόσπιτων Μεταφορές Σκαφών. Στόχος μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές τις αγοράς.

Δίπλα σας πάντα και παντού, 24 ώρες αξιόπιστη, γρήγορη και φτηνή Οδική Βοήθεια. Διαθέτουμε επίσης ιδιόκτητο χώρο φύλαξης οχημάτων.

Περιοχές που εξυπηρετούμε:
Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Δράμα, Καβάλα, Έδεσσα, Φλώρινα, Καστοριά, Βόλος, Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα και όλη την Ελλάδα


ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΠΥΡΙΚΗΣ - ctb.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

24ώρες

Τρίτη

24ώρες

Τετάρτη

24ώρες

Πέμπτη

24ώρες

Παρασκευή

24ώρες

Σάββατο

24ώρες

Κυριακή

24ώρες

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Περσεφόνης 7, Πυλαία-Χορτιάτης, 55535

GPS:

40.590586315038, 22.978206707272

Τηλέφωνο:
Αποστολή E-mail
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Ονοματεπώνυμο
captcha-input
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed