Αναζήτηση

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ | KING OF CANDY ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

Στο Κing of Candy στο Παλαιό Φάληρο σε περιμένει μια πανδαισία από χειροποίητες καραμέλες και γλειφιτζούρια που θα σε κάνουν να νιώσεις και πάλι παιδί.

Οι καραμέλες και τα γλειφιτζούρια ανήκουν σε εκείνα τα πράγματα που μας ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο, σε ανέμελες παιδικές στιγμές, σε πρόσωπα αγαπημένα, σε εποχές που το άγχος που φέρνει μαζί της η ενηλικίωση δεν υπήρχαν ούτε στον μακρινό μας ορίζοντα.

Το King of Candy άνοιξε στο Παλαιό Φάληρο, για να ξετρελάνει όχι μόνο τους μικρούς αλλά και εμάς, τους μεγάλους, κάνοντάς μας να νιώσουμε και πάλι, έστω για λίγο, παιδιά.

Το ‘κεφάλαιο καραμέλα’ στο King of Candy καλύπτεται πλήρως, αφού μπορείς να βρεις 70 διαφορετικές γεύσεις φρούτων (χρησιμοποιούνται πραγματικά αιθέρια έλαια φρούτων), που γίνονται γλειφιτζούρια, καραμέλες, marshmallows και ζελεδάκια σε ‘τρελά’ σχέδια (μπορείς να παραγγείλεις ακόμη και αφιερώσεις ή οτιδήποτε θες να γράψεις στο γλειφιτζούρι ή τις καραμέλες σου).

Είναι όλα φτιαγμένα στο χέρι, στο εργαστήριό τους. Στη βιτρίνα υπάρχουν έτοιμα βαζάκια με καραμέλες, ωστόσο μπορείς να παραγγείλεις οποιαδήποτε γεύση και οποιοδήποτε σχέδιο θέλεις εσύ – και εφόσον είναι κάτι που δεν απαιτεί πολύ χρόνο, θα στο φτιάξουν εκείνη την ώρα.

Γεύσεις που γίνονται ανάρπαστες είναι η τσιχλόφουσκα, το καρπούζι, το λεμόνι, η φράουλα, το τριαντάφυλλο και από πιο ιδιαίτερες το ούζο και η μαστίχα Χίου. Φυσικά με όλα αυτά γίνονται και τέλειοι συνδυασμοί.

Αν δεν θέλεις να τρως ζάχαρη, το King of Candy φτιάχνει καραμέλες με ειδικά πιστοποιημένα γλυκαντικά, κατάλληλα και για εσένα.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

9:00-21:00

Τρίτη

9:00-21:00

Τετάρτη

9:00-21:00

Πέμπτη

9:00-21:00

Παρασκευή

9:00-21:00

Σάββατο

9:00-21:00

Κυριακή

9:00-21:00

Αποστολή E-mail
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Ονοματεπώνυμο
captcha-input
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed