Αναζήτηση

ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Η επιχείρηση ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ στην Μεταμόρφωση, δραστηριοποιείται στις ξυλουργικές εργασίες παντός τύπου, με πείρα και άψογο επαγγελματισμό.

Ιδρύθηκε με μεράκι και αγάπη για την τέχνη του ξύλου και καταγράφει μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο των ξυλουργικών εργασιών, διεκπεραιώνοντας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ιδιωτικά και επαγγελματικά έργα.

Η επιχείρηση ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ διακρίνεται για τις χειροποίητες ξύλινες κατασκευές της, σε μοντέρνα και κλασικά σχέδια, ανάλογα με τις απαιτήσεις και το προσωπικό γούστο των πελατών της.

Αναλαμβάνουμε για εσάς, που μας εμπιστεύεστε, την υλοποίηση μοναδικών ξύλινων κατασκευών, όπως: έπιπλα και ντουλάπια κουζίνας, έπιπλα μπάνιου, ντουλάπες υπνοδωματίων, πόρτες εσωτερικές αλλά και εισόδου, καθώς και πρωτότυπα ξύλινα παιδικά έπιπλα, για τα πιο όμορφα και χαρούμενα παιδικά υπνοδωμάτια!

Η επιχείρηση ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ μπορεί να σας παράσχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, αναλαμβάνοντας την ανακαίνιση οικιών και καταστημάτων, με ολοκληρωμένες και ευέλικτες κατασκευαστικές λύσεις, από ποιοτικό ξύλο.

Εφαρμόζοντας τη μοναδική τέχνη του ξύλου στο χώρο σας, δημιουργούμε λειτουργικές κατασκευές υψηλής αισθητικής… κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας!

Αν, μάλιστα, έχετε κατά νου κάτι εξαιρετικά εξειδικευμένο, προβαίνουμε σε ειδικές ξύλινες κατασκευές, όπως ακριβώς τις έχετε ονειρευτεί!

Επισκέψεις: 72
Σήμερα: 2

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

7:30-15:30

Τρίτη

7:30-15:30

Τετάρτη

7:30-15:30

Πέμπτη

7:30-15:30

Παρασκευή

7:30-15:30

Σάββατο

Κατόπιν Ραντεβού

Κυριακή

Κλειστά

Αποστολή E-mail
Πλοήγηση

Αφήστε μια κριτική

Ονοματεπώνυμο
captcha-input
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed