Αναζήτηση

ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑ | ΜΑΡΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΥΙΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΡΑΜΗ

Η βιοτεχνία επίπλων ΜΑΡΑΜΗΣ βρίσκεται στην Λάρισα για και πλέον 50 χρόνια πίσω από το στάδιο Αλκαζάρ.

Έχοντας κάνει σταθερά βήματα στον χώρο του επίπλου η βιοτεχνία ΜΑΡΑΜΗΣ συνδυάζει ποιότητα, κομψό και μοντέρνα σχεδίαση σε όλα τα έπιπλα που αναλαμβάνει να κατασκευάσει.

Μοναδικός στόχος από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας είναι να εξυπηρετούμε οποιαδήποτε ανάγκη των πελατών μας δίνοντας ολοκληρωμένες προτάσεις για το έπιπλο που χρειάζεστε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονο στόλο με τον οποίο μπορούμε να προμηθεύσουμε έπιπλα σαλονιού, έπιπλα τραπεζαρίας, έπιπλα κρεβατοκάμαρας και διάφορες ειδικές κατασκευές την Λάρισα, τις γύρω περιοχές της Θεσσαλίας αλλά και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Παρακολουθούμε συνεχώς τις ανάγκες της αγοράς και για αυτό έχουμε φροντίσει να εκσυγχρονίσουμε τις εγκαταστάσεις της βιοτεχνίας μας.

Το προσωπικό της εταιρείας μας είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμο να σχεδιάσει για εσάς έπιπλα που θα ανανεώσουν όλους τους χώρους με ιδιαιτερότητα και στυλ.

Η βιοτεχνία επίπλων ΜΑΡΑΜΗΣ διαθέτει την κατάλληλη οργάνωση ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει άμεσα και αποτελεσματικά έναν μεγάλο αριθμό πελατών.

Για παραδόσεις εντός νομού Λαρίσης, παραδίδουμε τα έπιπλα μας με οχήματα της εταιρείας μας, συσκευασμένα προσεκτικά για να νιώθετε απόλυτη ασφάλεια!

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

07:30 - 16:00

Τρίτη

07:30 - 16:00

Τετάρτη

07:30 - 16:00

Πέμπτη

07:30 - 16:00

Παρασκευή

07:30 - 16:00

Σάββατο

07:30 - 16:00

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Αποστολή E-mail
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Ονοματεπώνυμο
captcha-input
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Ελπίδα 22/02/2023 18:50
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης

Άψογα έπιπλα. Στυλ και λειτουργικότητα