Αναζήτηση

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ | IDEAL FLOOR

Η εταιρία IDEAL FLOOR είναι μια σύγχρονη, δυναμική και άρτια εξοπλισμένη εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο των βιομηχανικών και ειδικών απαιτήσεων δαπέδων, αναλαμβάνοντας εργασίες που αφορούν σε :

  • Αντιολισθητικές ράμπες,
  • Αυτοεπιπεδούμενα – Βιομηχανικά – Βοτσαλωτά – Εποξειδικά δάπεδα,
  • Γεμίσματα και εμποτισμούς δαπέδων,
  • Εφαρμογή πέτρας TEPOSTONE και κυβόλιθων,
  • Θερμομονώσεις, μονώσεις, στεγανοποιήσεις,
  • Πατητή τσιμεντοκονία,
  • Σταμπωτό – χαλαζιακό τοίχου και δαπέδου.

Η iFloor, σας προσφέρει καινοτόμες ιδέες και λύσεις, ικανοποιώντας κάθε απαίτηση τεχνικής και σχεδιασμού, για διαφορετικούς τομείς εφαρμογών, εξασφαλίζοντάς σας μοναδικά πλεονεκτήματα τόσο από την άποψη της τεχνικής απόδοσης όσο και της εμφάνισης.

Η συσσωρευμένη εμπειρία μας στους τομείς της δραστηριότητάς μας αποτελούν εγγύηση για το κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, τόσο ως προς την ποιότητα των εφαρμογών, όσο και ως προς την τήρηση των προθεσμιών και των χρονοδιαγραμμάτων της κάθε κατασκευής. Επιπλέον, μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα να παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη των σχετικών τεχνολογιών, ώστε να είμαστε πάντα σε θέση να προσφέρουμε καινοτόμες, λειτουργικές λύσεις σε όλο το φάσμα των οικοδομικών εργασιών.

Με βασικούς πυλώνες την εμπειρία όλων αυτών των ετών, την συνέπεια, την τεχνογνωσία, τον σύγχρονο μηχανικό εξοπλισμό, σε πάντρεμα με μια άρτια εξιδεικευμένη ομάδα τεχνικών, η IDEAL FLOOR εξελίσσεται διαρκώς μέσα στα χρόνια δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα, συνεργάζεται με καινοτόμους οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού βελτιώνει τις εγκαταστάσεις της και τις παρεχόμενες υπηρεσίες της και διεκδικεί επάξια μια σημαντική θέση μεταξύ των πρωτοπόρων εταιριών του κατασκευαστικού κλάδου.

Τι μας διακρίνει; Εμπειρία. Εγγύηση σε κάθε έργο. Ποιότητα εργασιών. Εξειδικευμένες λύσεις. Άριστα υλικά. Έμπειροι τεχνικοί. Συνέπεια εργασιών. Άψογα αισθητικά αποτελέσματα.

Επισκέψεις: 236
Σήμερα: 1

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

9:00-17:00

Τρίτη

9:00-17:00

Τετάρτη

9:00-17:00

Πέμπτη

9:00-17:00

Παρασκευή

9:00-17:00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Αποστολή E-mail
Πλοήγηση

Αφήστε μια κριτική

Ονοματεπώνυμο
captcha-input
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed