Αναζήτηση

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙ ΜΕΤΣΟΒΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ | ΠΑΦΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Η εταιρεία μας “ΠΑΦΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ” η οποία εδρεύει στο Μέτσοβο, αποτελεί μία αξιόπιστη εταιρεία ταξί που μπορεί να σας μεταφέρει με άνεση, ασφάλεια και συνέπεια σε οποιονδήποτε προορισμό στο Μέτσοβο, στα Ιωάννινα αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Μπορούμε να μεταφέρουμε ντόπιους και τουρίστες σε οπουδήποτε επιθυμούν έχοντας πάντα ως κύριο στόχο την προσφορά μιας ευχάριστης μετακίνησης στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

Το ταξί μας είναι στην διάθεση σας 24 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και τις αργίες ώστε να σας μεταφέρει άμεσα στον προορισμό που επιθυμείτε.

Θα σας εξυπηρετήσει σε τυχόν ψώνια που θέλετε να κάνετε ή σε κάποια περιήγηση που εσείς επιθυμείτε, είτε ακόμα και σε ιδιωτικές μεταφορές, άμεσα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Το σύγχρονο ταξί μας είναι Mercedes-benz και μπορεί να μεταφέρει έως 4 επιβάτες με τις αποσκευές τους. Διαθέτει κλιματισμό και άνετα καθίσματα ώστε να έχετε μία ευχάριστη μετακίνηση, ενώ φροντίζουμε ώστε να είναι πάντα καθαρό.

Οι οδηγοί μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών μεταφοράς και θα φροντίσουν με την σειρά τους ώστε να έχετε μία ευχάριστη και ήρεμη διαδρομή. Σέβονται απόλυτα το γεγονός ότι μεταφέρουν ανθρώπους που ο καθένας έχει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του προκειμένου να φτάσει με ασφάλεια και συνέπεια στον προορισμό του.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τρίτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τετάρτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Πέμπτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Παρασκευή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Σάββατο

24ωρη Εξυπηρέτηση

Κυριακή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Μέτσοβο, Ιωάννινα, Τ.Κ.44200

GPS:

39.769529263535, 21.182614436771

Τηλέφωνο:
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Ονοματεπώνυμο
captcha-input
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed