Αναζήτηση

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΑΜΦΙΑΛΗ | ΤΡΙΓΩΝΟΠΟΥΛΟΣ CLEAN SERVICE

Η εταιρεία “Trigonopoulos clean service” αποτελεί μια σύγχρονη εταιρεία καθαρισμού που δραστηριοποιείται στην Αττική από το 2019, προσφέροντας πάντα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες καθαρισμού σε κάθε πελάτη.

Το συνεργείο καθαρισμού αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό και με την πείρα και την τεχνογνωσία του μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες λύσεις σχετικά με τον καθαρισμό ή την συντήρηση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Χάρη στην εμπειρία μας, στο εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού μας, στα άριστα και οικολογικά υλικά καθαρισμού αλλα και στα σύγχρονα μηχανήματά μας μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και στις πιο απαιτητικές εργασίες που θα μας αναθέσετε.

Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως εργασίες καθαρισμού όπως καθαρισμούς κτιρίων, γραφείων, κατοικιών, επαγγελματικών χώρων, δημόσιων κτιρίων, σχολείων, τραπεζών και άλλα πολλά.

Η εταιρεία μας δεν σταματά να παρακολουθεί τις εξελίξεις πάνω στον χώρο του καθαρισμού προκειμένου να αναβαθμίζεται συνεχώς και να παρέχει μονίμως ποιοτικές υπηρεσίες καθαριότητας και να συνεχίζει την ανοδική της πορεία.

Πάντα με ανταγωνιστικές τιμές εξυπηρετούμε σε ολόκληρο τον Νομό της Αττικής.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

9:00–21:00

Τρίτη

9:00–21:00

Τετάρτη

9:00–21:00

Πέμπτη

9:00–21:00

Παρασκευή

9:00–21:00

Σάββατο

9:00–21:00

Κυριακή

Κλειστά

Αποστολή E-mail
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Ονοματεπώνυμο
captcha-input
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed