Αναζήτηση

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΒΑΡΕΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑ | ΚΕΜΕΚΕΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Η επιχείρησή μας “ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΕΜΕΚΕΝΙΔΗΣ” η οποία εδρεύει στο Χαλκερό Καβάλας, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την επισκευή και συντήρηση παντός είδους βαρέων μηχανημάτων και οχημάτων, προσφέροντας πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα.

Στο σύγχρονο συνεργείο μας, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να αναλάβει τη φροντίδα και την επισκευή των χωματουργικών μηχανημάτων σας. Η σωστή λειτουργία του οχήματος σας έχει μεγάλη σημασία για εμάς, για αυτό και η επισκευή ή συντήρησή του γίνεται με αμέριστη προσοχή ώστε να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία του.

Η πολυετής πείρα μας στον χώρο της επισκευής και συντήρησης μηχανημάτων μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε βλάβη αντιμετωπίζετε με τα οχήματά σας, άμεσα και κυρίως οικονομικά.

Παράλληλα, δεν παύουμε ποτέ να ενημερωνόμαστε, αλλά και να ενισχύουμε τον εξοπλισμό μας προκειμένου να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεται με τα βαρέα μηχανήματα και οχήματά σας.

​Τέλος, σε εμάς μπορείτε να βρείτε γνήσια καινούργια, αλλά και σε πολύ καλή κατάσταση, μεταχειρισμένα ανταλλακτικά μηχανημάτων έργων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Επιθυμώντας με κάθε πελάτη μας να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης, πριν από οποιαδήποτε εργασία σας ενημερώνουμε υπεύθυνα με απόλυτη συνέπεια και σεβασμό τόσο για τα τυχόν προβλήματα του οχήματός σας όσο και για το προβλεπόμενο κόστος.

Στόχος του συνεργείου μας είναι να παρέχει οικονομικές και συμφέρουσες τεχνικές λύσεις για οποιαδήποτε βλάβη καθώς και η συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Υπηρεσίες:

  • Service – Επισκευή Κινητήρα
  • Υδραυλικά Συστήματα
  • Κιβώτια Ταχυτήτων
  • Μετατροπή Ροπής, Σασμάν

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08:00 - 18:00

Τρίτη

08:00 - 18:00

Τετάρτη

08:00 - 18:00

Πέμπτη

08:00 - 18:00

Παρασκευή

08:00 - 18:00

Σάββατο

08:00 - 18:00

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Διασταύρωση Χαλκερού - Καβάλας, Καβάλα, Νομός Καβάλας, 64006

GPS:

40.9656015, 24.4738242

Τηλέφωνο:
Αποστολή E-mail
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Ονοματεπώνυμο
captcha-input
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Τασος 31/10/2021 21:08
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης

Πολύ γνώστες!