Αναζήτηση

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΘΗΝΑ | ΘΑΝΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Η εταιρεία μας “Θάνας Θανάσης” η οποία εδρεύει στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στα Πατήσια, αποτελεί μία σύγχρονη εταιρεία καθαρισμού και υγιεινής η οποία προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού υψηλής ποιότητας στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας και της Αττικής.
Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιοδήποτε καθαρισμό επιθυμείτε, προσφέροντάς σας ένα καθαρό και υγιεινό χώρο.
Έχοντας ως κύριο στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας, η εταιρεία μας σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τον καθαρισμό οικιών και επαγγελματικών χώρων, ενώ προσπαθεί συνεχώς να αναπτύσσεται προκειμένου να μπορεί να παρέχει σε κάθε πελάτη της ένα πλούσιο πακέτο υπηρεσιών καθαρισμού εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.
Από την αρχή της λειτουργίας μας μέχρι σήμερα εξελιχθήκαμε, αποκτήσαμε πολύτιμη τεχνογνωσία, επεκταθήκαμε με επιτυχία και σε άλλες δραστηριότητες όπως είναι οι ανακαινίσεις και οι ελαιοχρωματισμοί οικιών και επαγγελματικών χώρων.
Έτσι, διαθέτοντας εμπειρία και τεχνογνωσία μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε ανακαίνιση ή εργασίες ελαιοχρωματισμού επιθυμείτε εξυπηρετώντας όλη την Αττική. Βασικός μας στόχος και επιδίωξη είναι να σας προσφέρουμε τον χώρο που ονειρεύεστε, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
Επιδίωξη μας είναι να βρισκόμαστε κοντά σας όποτε και αν μας χρειάζεστε έτοιμοι να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη και να σας προτείνουμε λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα.
Για ότι χρειαστείτε, είμαστε δίπλα σας και με ένα τηλεφώνημα μπορούμε να καλύψουμε και τις πιο απαιτητικές σας ανάγκες μέσα από τη γκάμα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Υπηρεσίες:

  • Καθαρισμοί
  • Ανακαινίσεις
  • Ελαιοχρωματισμοί

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

24ωρη Εξυπηρέτηση

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Πάτμου 16. Κάτω Πατήσια, Αθήνα, Νομός Αττικής, 11253

GPS:

38.0069903, 23.733289

Τηλέφωνο:
Αποστολή E-mail
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Ονοματεπώνυμο
captcha-input
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
χριστίνα 01/02/2023 17:13
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης

Έκανε πολύ καλή δουλειά το συνεργείο. προτείνω