Αναζήτηση

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΣ | CENTRAL GARAGE ΑΝΤΙΟΧΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Γ.

Στο γενικό συνεργείο αυτοκινήτων CENTRAL GARAGE ΑΝΤΙΟΧΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Γ., που έχει την έδρα του το Σαρακηνάδο στη Ζάκυνθο, παρέχουμε service και τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου σας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς με επαγγελματισμό και συνέπεια.

Το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό στο γενικό συνεργείο αυτοκινήτων μας, βασισμένο στην εμπειρία του και την άριστη τεχνογνωσία του, αναλαμβάνει άμεσα και οικονομικά τη συντήρηση και επισκευή σε κάθε μάρκα αυτοκινήτου.

Στο συνεργείο μας στη Ζάκυνθο διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα τα οποία εγγυώνται άριστα αποτελέσματα, για απόλυτη ασφάλεια στην άσφαλτο και μέγιστη οδηγική απόλαυση.

Επίσης παρέχουμε νέα επαναστατική μέθοδο αναζωογόνησης κινητήρα στις εργοστασιακές του επιδόσεις, σε 50 λεπτά με ορθό υδρογόνο, χωρίς καμία παρέμβαση στον κινητήρα, χωρίς κανένα κόστος ανταλλακτικών.

Σας περιμένουμε στο γενικό συνεργείο αυτοκινήτων μας για να αποκαταστήσουμε κάθε ζημιά ή βλάβη του οχήματός σας ή για να πραγματοποιήσουμε την απαραίτητη συντήρηση – επισκευή των ηλεκτρολογικών ή των μηχανολογικών του, πάντα με αξιοπιστία και με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

8:30-17:00

Τρίτη

8:30-17:00

Τετάρτη

8:30-17:00

Πέμπτη

8:30-17:00

Παρασκευή

8:30-17:00

Σάββατο

8:30-15:00

Κυριακή

Κλειστά

Αποστολή E-mail
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Ονοματεπώνυμο
captcha-input
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed