Αναζήτηση

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑ | ΤΟΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Χ.

Το συνεργείο του κυρίου Ιωάννη Τόλια στην Καβάλα (Αμερικάνικου Ερυθρού Σταυρού 148) είναι ίσως ένα από τα καλύτερα σημεία βελτιώσεων σε όλη την Ελλάδα.

Ο κύριος Χρύσανθος Τόλιας (πατέρας του Ιωάννη) αποφοίτησε με το πτυχίο διδασκαλίας μηχανικών αυτοκινήτου (KfzMeister) στην Στουτγάρδη Γερμανίας. Κατά την μακρόχρονη παραμονή του στην Γερμανία είχε την δυνατότητα να ασχοληθεί με τις βελτιώσεις και τους αγώνες των αυτοκινήτων όντας ο ίδιος μηχανικός και αγωνιζόμενος. Η εμπειρία του και η γνώση αυτή έχει μεταδοθεί στον γιο του Γιάννη ο οποίος ειδικεύετε στις βελτιώσεις του Volkswagen Group και ειδικότερα στο Scirocco. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα ο κύριος Χρύσανθος ίδρυσε το 1997 το συνεργείο πρότυπο, το οποίο το 2013 ανέλαβε ο γιός του, Γιάννης.

Γενικό συνεργείο αυτοκινήτων Volkswagen Group, Smart, Mercedes για τις περιοχές της Καβάλας, Ξάνθης, Κομοτηνής. Πολυετής εμπειρία, άμεση εξυπηρέτηση, εξειδίκευση στα αυτοκίνητα Audi, Volkswagen, Seat, Skoda, Mercedes και Smart με εγγυημένο αποτέλεσμα. Γνώση κι εμπειρία γύρω απ’το αυτοκίνητο και τη βελτίωση της απόδοσης του!

Σας περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε και να λύσουμε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζει το αυτοκίνητό σας.

 

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

8:00-15:00

Τρίτη

8:00-15:00

Τετάρτη

8:00-15:00

Πέμπτη

8:00-15:00

Παρασκευή

8:00-15:00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Αποστολή E-mail
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Ονοματεπώνυμο
captcha-input
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed