Αναζήτηση

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΙΘΑΚΗ | ΕΚΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Στο βενζινάδικο μας “ΕΚΟ | Σκληρός Χρήστος” το οποίο εδρεύει στην Ιθάκη και πιο συγκεκριμένα στο Βαθύ, σας περιμένει μία έμπειρη και ευγενική ομάδα που έχει ως στόχο να σας προσφέρει υπηρεσίες και καύσιμα υψηλής ποιότητας, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Έχοντας από το 2000 μία ανοδική πορεία στο χώρο του εμπορίου καυσίμων, στο βενζινάδικο μας θα βρείτε καύσιμα ΕΚΟ που προσφέρουν μεγαλύτερη οικονομία, σταθερή ποιότητα και υψηλές αποδόσεις. Καύσιμα άριστης ποιότητας, για τη διασφάλιση της άριστη λειτουργίας του δίκυκλου, του αυτοκινήτου, του φορτηγού ή του λεωφορείου σας.

Το προσωπικό μας θα καλύψει άμεσα και αποτελεσματικά όλες τις ανάγκες σας σε καύσιμα ΕΚΟ, ενώ μπορεί να αναλάβει και το πλύσιμο του οχήματός σας σε οικονομικές τιμές.

Ακόμα, το βενζινάδικο μας διαθέτοντας ιδιόκτητα οχήματα σας προμηθεύει με πετρέλαιο θέρμανσης άριστης ποιότητας, καθώς και καύσιμα για τον ανεφοδιασμό σκαφών. Για την διανομή και τον ανεφοδιασμό σκαφών εξυπηρετούμε άμεσα το Βαθύ και όλη την Ιθάκη.

Όλα αυτά τα χρόνια οι πελάτες μας εμπιστεύονται την ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων μας. Με υπευθυνότητα και άμεση εξυπηρέτησή προσπαθούμε πάντα να αναβαθμίζουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας, να εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας, να έχουμε τους υψηλότερους ελέγχους ποιότητας και ασφαλείας για τις εγκαταστάσεις και τις δεξαμενές μας.

Στόχος μας είναι να αποτελούμε σημείο αναφοράς σε όλη την Ιθάκη, ξεχωρίζοντας για την κορυφαία ποιότητα των καυσίμων αλλά και των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Υπηρεσίες:

  • Βενζινάδικο
  • Διανομή Πετρελαίου Θέρμανσης
  • Ανεφοδιασμός Σκαφών
  • Πλύσιμο Οχημάτων

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

24ωρη Εξυπηρέτηση

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Βαθύ, Ιθάκη, Νομός Κεφαλληνίας, 28300

GPS:

38.3704166, 20.7073832

Τηλέφωνο:
Αποστολή E-mail
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Ονοματεπώνυμο
captcha-input
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
ΜΙΧΑΛΗΣ 06/10/2021 12:04
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης

Φιλική εξυπηρέτηση και καλές τιμές