Αναζήτηση

ΠΑΛΑΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΑΘΗΝΑ | ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΛΩΡΟΣ

Στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα, θα βρείτε το παλαιοπωλείο μας “ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΛΩΡΟΣ” το οποίο για περισσότερα από 20 χρόνια συλλέγει και διαθέτει προς πώληση παλαιά αντικείμενα και αντίκες που ξυπνούν αναμνήσεις άλλων εποχών.

Η αγάπη μας για τα παλαιά αντικείμενα, καθώς και η μεγάλη ζήτηση από το κοινό της Αθήνας και όλης την Ελλάδας, μας οδήγησε στο να δημιουργήσουμε το παλαιοπωλείο μας στην Αθήνα στο οποίο μπορείτε να απευθυνθείτε για την αγορά αλλά και την πώληση κάθε παλαιού αντικειμένου.

Πιο συγκεκριμένα στο παλαιοπωλείο μας στην Αθήνα, καθημερινά μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από παλαιά και μοναδικά αντικείμενα όπως έπιπλα, αντίκες, πίνακες ζωγραφικής, ασημικά, διακοσμητικά, συλλογές και πολλά ακόμα αντικείμενα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Παράλληλα, δεν σταματάμε ποτέ να αναζητούμε παλαιά αντικείμενα και αντίκες που δεν φτιάχνονται πια και που κουβαλούν τη δική τους ξεχωριστή ιστορία.

Εάν λοιπόν διαθέτετε παλαιά αντικείμενα που πιάνουν χώρο στην αποθήκη σας, δεν ταιριάζουν πια στον χώρο σας ή δεν είναι πλέον του γούστου σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα προβούμε στην εκτίμηση και στην άμεση αγορά τους τοις μετρητοίς.
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει τον καθαρισμό σπιτιών, υπογείων, αποθηκών, παταριών και εγκαταλελειμμένων χώρων αγοράζοντας τοις μετρητοίς όλα τα παλαιά αντικείμενα που διαθέτετε, σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν βρίσκονται, εξυπηρετώντας άμεσα την Αθήνα και όλη την Αττική.

Επισκεφτείτε το παλαιοπωλείο μας στην Αθήνα για να ανακαλύψετε την μεγάλη ποικιλία από παλαιά αντικείμενα και αντίκες που διαθέτουμε ή επικοινωνήστε μαζί μας για να εκτιμήσουμε κάποιο παλαιό αντικείμενο και να προβούμε στην αγορά του, τοις μετρητοίς.

Προϊόντα:

  • Έπιπλα Αντίκες
  • Διακοσμητικά
  • Συλλογές
  • Στρατιωτικά Είδη

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09:00 - 19:00

Τρίτη

09:00 - 19:00

Τετάρτη

09:00 - 19:00

Πέμπτη

09:00 - 19:00

Παρασκευή

09:00 - 19:00

Σάββατο

09:00 - 19:00

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Ευελπίδων 27 (Δίπλα από τα Δικαστήρια) , Ευελπίδων, Αθήνα, Νομός Αττικής, 11362

GPS:

37.9953353, 23.7367164

Ιστός:
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Ονοματεπώνυμο
captcha-input
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Αρης 18/11/2022 18:46
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης

Βρίσκεις φανταστικά πράγματα εδώ!