Αναζήτηση

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΞΑΝΘΗ | ΣΑΛΗ ΜΠΑΣΙΑ

Ο εργολάβος οικοδομών ΣΑΛΗ ΜΠΑΣΙΑΣ με έδρα της δουλειάς του στα Κιμμέρια της Ξάνθης, δραστηριοποιείται εδώ και 32 χρόνια, στον τομέα των οικοδομικών εργασιών και γενικών ανακαινίσεων (κατοικιών, κτιρίων, καταστημάτων, ξενοδοχείων) και κάθε επαγγελματικού χώρου, με επιτυχημένη και ανοδική πορεία μέχρι και σήμερα.

Αν ψάχνετε για ένα αξιόπιστο συνεργείο οικοδομικών εργασιών και ανακαινίσεων στην Ξάνθη, Κομοτηνή, στην Αλεξανδρούπολη, στην Θράκη όλη, στην Καβάλα, στην Θάσο, στην Μακεδονία αλλά και στα νησιά Σαντορίνη, Πάρο, Μήλο, Νάξο στις Κυκλάδες, που θα αναλάβει να σας παραδώσει την οικοδομή με το κλειδί στο χέρι χωρίς να έχετε άγχος για να βρείτε τους κατάλληλους τεχνίτες τότε….

Εμπιστευθείτε την πολυετή εμπειρία μας και τις γνώσεις των άρτια εκπαιδευμένων συνεργείων μας, που αποτελούνται από οικοδόμους (μπετατζήδες, ελαιοχρωματιστές, γυψαδόρους) που μπορούν να παρέχουν τις υπηρεσίες μας αμεσα από οπου μας ζητηθεί.

Εξειδικευόμαστε στο οπλισμένο και άοπλο σκυρόδεμα, παρέχουμε υπηρεσίες κατασκευής ξυλοτύπων κατασκευές μπετόν (καλουπώματα οικοδομών) υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και διαθέτουμε το πιο σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό Σκαλωσιές. Η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε σας εγγυάται ένα αψογο αποτέλεσμα χωρίς μελλοντικές κακοτεχνίες και μας δίνει την δυνατότητα ετσι ώστε να αποπερατώνουμε κάθε εργολαβία ανεξαρτήτως κατασκευαστικού βαθμού δυσκολίας.

Καλύπτουμε κάθε ανάγκη των πελατών μας για την ανακαίνιση των οικοδομών πάντα με συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο.

Μελετάμε – κατασκευάζουμε και ανακαινίζουμε κάθε οικοδομή, εμείς σας προτείνουμε ολοκληρωμένες οικονομικές και οριστικές λύσεις που αρμόζουν στον χώρο σας.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

  • Οικοδομικές εργασίες και γενικές ανακαινίσεις στην Ξάνθη, Κομοτηνή σε ολη την Θράκη στην Μακεδονία και σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων, Δωδεκανήσων, Βορείου Αιγαίου και ολης της Ελλάδος.
  • Κατασκευές σκελετών οικοδομής προσθήκη ορόφων
  • Σκυροδέτιση οικοδομής (σιδέρωμα)
  • Κατασκευή Ξυλοτύπου (Καλουπώματα)
  • Διαμόρφωση και τοποθέτηση Σιδηρού Οπλισμού
  • Ελαιοχρωματισμούς και βαψίματα εσωτερικά και εξωτερικά των κτιρίων με τα καλύτερα οικολογικά πλαστικά, ακρυλικά χρώματα που να αντέχουν στον χρόνο και στον ελληνικό ηλιο
  • Γύψινες διακοσμήσεις – ψευδοροφές χωρίσματα -γύψινες ανακαινίσεις
  • Μονώσεις ταρατσών – Υγρομονώσεις στεγανοποιήσεις υπογείων πυλωτές, δώματα χρησιμοποιούμε τα πιο επώνυμα και τελευταίας τεχνολογίας μονωτικά υλικά ώστε να εξασφαλίσετε ένα κτίριο απαλλαγμένο οριστικά από την υγρασία και την μούχλα αλλά να αποκτήσετε ενεργειακή αναβάθμιση στην οικοδομή και φυσικά να εχετε οικονομία στο πετρέλαιο τον χειμώνα και στο ηλεκτρικό ρεύμα το καλοκαίρι.

Όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στο χώρο οι οικοδομικές εργολαβίες που έχουμε κατασκευάσει αποτελούν εγγύηση για τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας και την καλύτερη διαφήμιση για το ονομά μας.

Προσφέρουμε Ποιότητα – Οικονομία – Αμεση Εξυπηρέτηση – Συνέπεια

Ευχαριστούμε για την πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Στόχος μας είναι να δημιουργούμε μακροχρόνιες συνεργασίες και ευχαριστημένους πελάτες!!!!

Ειμαστε στη διάθεσή σας και μετά το πέρας των εργασιών μας.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τρίτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τετάρτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Πέμπτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Παρασκευή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Σάββατο

24ωρη Εξυπηρέτηση

Κυριακή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Αποστολή E-mail
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Ονοματεπώνυμο
captcha-input
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed