Αναζήτηση

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΛΥΦΑΔΑ | ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Στην κατασκευή κτιρίων το όνομα μας ξεχωρίζει. Όχι μόνο για τον επαγγελματισμό μας και την αξιοπιστία μας αλλά και για τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, που σας προσφέρουν παντός τύπου οικοδομικές εργασίες με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Με τεχνογνωσία και συνέπεια ανακαινίζουμε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο προσδίδοντάς του λάμψη και προσωπικότητα. Διαμορφώνουμε τον χώρο σας με ειδικές κατασκευές που θα αναβαθμίσουν τη λειτουργικότητα του χώρου σας.

Πρώτον, τα εξειδικευμένα συνεργεία μας θα σας παρέχουν παντός τύπου οικοδομική εργασία που θα πρέπει να γίνει για να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση του χώρου σας μέσα στο συμφωνηθέν χρονοδιάγραμμα.

Ακόμα με αξιοπιστία και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε την εξωτερική θερμομόνωση κτιρίων παρέχοντας ολοκληρωμένες εργασίες μόνωσης.

Επιπλέον, όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι επώνυμων εταιρειών που εγγυούνται την εξαιρετική ποιότητα τους. Με επιμελημένη εργασία εφαρμόζουμε τα θερμομονωτικά υλικά για να σας προσφέρουμε υψηλή αποτελεσματικότητα και απόδοση όλο τον χρόνο.

Φροντίζουμε να προετοιμάσουμε τις επιφάνειες με ιδιαίτερη προσοχή για να να εφαρμόσουμε την μόνωση που επιθυμείτε,με απόλυτη επιτυχία και μελλοντική αντοχή.

Η τεχνογνωσία μας πάνω στο τομέα της μόνωσης αλλά και η συνεχή ενημέρωσή μας για τις νέες τεχνικές και τα νέα υλικά εγγυούνται άριστη ποιότητα εργασιών.

Τέλος, συνεργαζόμαστε με τις πιο γνωστές εταιρείες υλικών για να σας προσφέρουμε εγγυημένα άριστα αποτελέσματα υψηλής αισθητικής.

Υπηρεσίες:

  • Κατασκευή κτιρίων
  • Ανακαίνιση κτιρίων
  • Ανακαινίσεις καταστημάτων
  • Θερμοπροσόψεις κτιρίων
  • Εξωτερική θερμομόνωση κτιρίων
  • Επιχρίσματα
  • Αναπαλαιώσεις κτιρίων
  • Οικοδομικές κατασκευές

Δημιουργούμε κτίρια με αυστηρές προδιαγραφές για να απολαμβάνετε σε βάθος χρόνου το σπίτι σας και τον επαγγελματικό σας χώρο και να εξοικονομείτε ενέργεια και χρήματα.

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική και κατόπιν συνεννόησης Πανελλαδικά.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Κατόπιν Ραντεβού

Αποστολή E-mail
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Ονοματεπώνυμο
captcha-input
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Στέλιος 28/01/2022 23:51
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης

Πολύ καλό συνεργείο. Τους εμπιστεύομαι απόλυτα