Αναζήτηση

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ | ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Η επιχείρησή μας “ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ” η οποία βρίσκεται στη Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 40 χρόνια στο χώρο της οδικής βοήθεια και στις ανυψώσεις, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες, άμεσα και οικονομικά σε όλη την Κρήτη.

Έχοντας αναλάβει από το 2015 η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει να προσφέρει με το ίδιο μεράκι ποιοτικές υπηρεσίες στο χώρο της οδικής βοήθειας, των ανυψώσεων καθώς και των μεταφορών βαρέων αντικειμένων και οχημάτων.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο από γερανούς, καλαθοφόρα οχήματα, κλάρκ και λοιπά οχήματα καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

Οποιαδήποτε στιγμή και αν χρειαστείτε οδική βοήθεια για την μοτοσυκλέτα, το αυτοκίνητο ή το φορτηγό σας, είμαστε εδώ όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο για να σπεύσουμε και να λύσουμε κάθε πρόβλημά σας.

Με ένα τηλεφώνημα στο 6972837342 ή 2810318621, οι έμπειροι οδηγοί μας θα σπεύσουν άμεσα στο σημείο που βρίσκεστε για να μεταφέρουν εσάς και το όχημά σας στο σημείο που επιθυμείτε.

Παράλληλα, προβαίνουμε σε προγραμματισμένες μεταφορές οχημάτων σε όλη την Κρήτη, μεταφορές βαρέων αντικειμένων και εμπορευμάτων καθώς και σε εργασίες με γερανούς και καλαθοφόρα.

Η επιχείρησή μας και τα μηχανήματά μας διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ασφαλείας. Οι έμπειρη χειριστές μας διαθέτουν όλα τα απαραίτητα διπλώματα και σε όλες τις εργασίες φροντίζουν να τηρούν σχολαστικά όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η επιτυχής διεκπεραίωση των εργασιών μας αλλά και η διαρκείς προσπάθειά μας για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε αποτελεσματικά κάθε σας ανάγκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και άψογη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τρίτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τετάρτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Πέμπτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Παρασκευή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Σάββατο

24ωρη Εξυπηρέτηση

Κυριακή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Αποστολή E-mail
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Ονοματεπώνυμο
captcha-input
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed