Αναζήτηση

ΝΑΥΤΙΛΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ LOGISTICS ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | THALASSA MARITIME

Η THALASSA MARITIME, ασχολείται επιτυχώς και σε καθημερινή βάση, με μια πληθώρα ναυτιλιακών υπηρεσιών (ναυλώσεις πλοίων, πρακτορεύσεις, τροφοδοσία πλοίων, κ.α.) καθώς και υπηρεσίες στα πλαίσια της αλυσίδας εφοδιασμού (αποστολή, προώθηση, εκτελωνισμός, μεταφορά και αποθήκευση εμπορευμάτων) με αξιοπιστία και ασφάλεια, και πάντα με γνώμονα τις ανάγκες και απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη.

Ο στρατηγικός σχεδιασμός της εταιρείας μας καθορίστηκε σταδιακά και με προσοχή, λαμβάνοντας υπόψη την πολιτική και τους στόχους στους οποίους βασίζεται η λειτουργία της, δηλαδή:

  • Την Προτεραιότητα στις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε πελάτη, οργανώνοντας έναν πλήρη σχεδιασμό εύρεσης της βέλτιστης λύσης αναλόγως με τις απαιτήσεις του,
  • Τη διασφάλιση της ποιοτικής, ομαλής και αξιόπιστης παραλαβής-αποθήκευσης- μεταφοράς- παράδοσης φορτίων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά, πάντα μέσα στο πλαίσιο του χρόνου συμφωνίας με τον πελάτη.
  • Την απλοποίηση των γραφειοκρατικών ζητημάτων που προκύπτουν κατά τη διαδικασία της εκφόρτωσης- φόρτωσης, του εκτελωνισμού και της μεταφοράς, με τη δημιουργία ενός μηχανισμού άμεσης εξυπηρέτησης.

Tο όραμα της εταιρείας μας, βασίζεται σε ένα πελατοκεντρικό καθεστώς επίτευξης στόχων. Η βασική προτεραιότητά μας, είναι η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας και η δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης με σκοπό την καρποφόρο και μακροχρόνια συνεργασία μας.

Η αποτελεσματικότητα ως προϊόν εξαιρετικής διαχείρισης και εκτέλεσης εργασιών, αποτελεί για τη Thalassa Maritime την ηθική επιβράβευση των προσπαθειών για βέλτιστη ποιότητα παροχής υπηρεσιών στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές στον τομέα, γεγονός που καθιστά την εταιρεία την ιδανική επιλογή για τους πελάτες.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας προσφέρει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες με ένα πρόγραμμα ευελιξίας και προσαρμογής στις ανάγκες των πελατών.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

8:00-16:00

Τρίτη

8:00-16:00

Τετάρτη

8:00-16:00

Πέμπτη

8:00-16:00

Παρασκευή

8:00-16:00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Αποστολή E-mail
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Ονοματεπώνυμο
captcha-input
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed