Αναζήτηση

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑ | ΔΟΥΜΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ & ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Η εταιρεία «ΔΟΥΜΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ & ΣΩΤΗΡΙΟΣ» βρίσκεται στο Αμύνταιο Φλώρινας και δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των μεταφορών–μετακομίσεων. Έχοντας φέρει σε πέρας χιλιάδες μεταφορές και μετακομίσεις, έχουμε αποκτήσει μία μεγάλη εμπειρία που μπορεί να σας εγγυηθεί για την σωστή εκτέλεση των υπηρεσιών που προσφέρει.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει…

  • Μεταφορές Εμπορευμάτων
  • Μετακομίσεις – Μεταφορές
  • Αμπαλάζ – Συσκευασία

Σας προσφέρουμε… Συνέπεια – Άμεση Εξυπηρέτηση – Ασφαλής Μεταφορές Μετακομίσεις.

Με σεβασμό στην περιουσία σας, το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλάβει μεταφορές, μετακομίσεις στην περιοχή του Νομού Φλώρινας αλλά και Πανελλαδικά. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες με το χαμηλότερο κόστος και την υψηλότερη ποιότητα.

Προσφέρουμε υπηρεσίες με τα πιο σύγχρονα μέσα μεταφοράς για την καλύτερη ασφάλεια των εμπορευμάτων, αντικειμένων, της οικοσκευή σας αλλά και με τα πιο σύγχρονα υλικά συσκευασίας σχεδιασμένα για κορυφαία προστασία και αντοχή, των αντικειμένων σας, κατά τη μεταφορά τους.

Η επιλογή μιας εταιρείας που θα αναλάβει την μεταφορά των εμπορευμάτων σας είναι πολύ σημαντική υπόθεση.. Εάν σκοπεύεται να αλλάξετε άμεσα χώρο, επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να αναλάβουμε την μετακόμισή σας. Αναλαμβάνουμε την έγκαιρη παραλαβή και παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας με την καλύτερη εξυπηρέτηση!!

Επικοινωνήστε σήμερα με την εταιρεία ΔΟΥΜΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ & ΣΩΤΗΡΙΟΣ για ασφαλείς και αξιόπιστες μετακομίσεις – μεταφορές..!!

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Ξινό Νερό, Αμύνταιο, Φλώρινα, Τ.Κ.53200

GPS:

40.692835887588, 21.632165643398

Τηλέφωνο:
Αποστολή E-mail
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Ονοματεπώνυμο
captcha-input
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed