Αναζήτηση

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ | ΜΑΚΡΥΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Η εταιρεία ΜΑΚΡΥΜΑΝΩΛΑΚΗΣ Κ. Ι.Κ.Ε, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των μεταφορών και των μετακομίσεων, διαθέτει καταστήματα στην Αθήνα και στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο, τα Χανιά και το Ηράκλειο. Εδώ και 35 και πλέον χρόνια η κύρια προτεραιότητα της εταιρείας, είναι η άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση του εκάστοτε πελάτη από το εξειδικευμένο προσωπικό και με τα σύγχρονα και ιδιόκτητα οχήματα που η εταιρεία διαθέτει.

Όλα τα χρόνια λειτουργείας η εταιρεία ΜΑΚΡΥΜΑΝΩΛΑΚΗΣ Κ. Ι.Κ.Ε φημίζεται για την ασφάλεια όλων των εμπορευμάτων που αναλαμβάνει να μεταφέρει αλλά και την ταχύτητα διανομής έχοντας την δυνατότητα να εξυπηρετήσει την Αθήνα, όλο το νησί της Κρήτης αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα.

Ξεχωρίζουμε επίσης για την επιμονή μας στην λεπτομέρεια αλλά και την έμφαση που δίνουμε, σε κάθε μεταφορά ή μετακόμιση που αναλαμβάνουμε, ώστε να αφήνουμε τους πελάτες μας πλήρως ικανοποιημένους. Μέσα από μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αλλά και με την ποιότητα αυτών των θέλουμε να καλύπτουμε στο μέγιστο όλες τις σχετικές ανάγκες των πελατών μας, με ολοκληρωμένα πακέτα λύσεων στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Αναλαμβάνουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις και πακέτα που ταιριάζουν στους πελάτες μας για μια μεγάλη γκάμα μεταφορικών αναγκών. Η εταιρεία μας διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό αλλά και ένα μεγάλο αριθμό στόλου, ο οποίος απαρτίζεται από σύγχρονα οχήματα, έχοντας έτσι την δυνατότητα να αναλάβουμε πάσης φύσεως μεταφορές και μετακομίσεις στην Αθήνα, την Κρήτη και γενικότερα σε ολόκληρη την Ελλάδα σε πολύ οικονομικές τιμές.

Η εμπειρία μας αλλά και η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια μας οδηγεί σε συνεχόμενη ανάπτυξη και βελτίωση των υπηρεσιών μας, χωρίς όμως να παύουμε να λειτουργούμε ανθρωποκεντρικά. Η εταιρεία του κύριου ΜΑΚΡΥΜΑΝΩΛΑΚΗ Κ. επενδύει πολλά στην προσωπική επαφή με τον εκάστοτε πελάτη της για αυτό, πριν την οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση αναλάβουμε.

Προβαίνουμε στην κατ΄ ιδίαν εκτίμηση του χώρου σας και των αντικειμένων που θέλετε να μεταφέρετε ώστε να προσαρμόσουμε ένα κατάλληλο πακέτο υπηρεσιών βάση των αναγκών σας με γνώμονα την άρτια εξυπηρέτησή σας.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

8:00-18:00

Τρίτη

8:00-18:00

Τετάρτη

8:00-18:00

Πέμπτη

8:00-18:00

Παρασκευή

8:00-18:00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Κωνσταντινουπόλεως 18, Άγιος Ιωάννης Ρέντη, Τ.Κ.18233

GPS:

37.967131618092, 23.685882338692

Τηλέφωνο:
Αποστολή E-mail
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Ονοματεπώνυμο
captcha-input
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed