Αναζήτηση

ΚΑΒΑ ΠΟΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ | MUSSES BOUTIQUE

Σε μία διαρκή αναζήτηση νέων προϊόντων πάντα με γνώμονα την ποιότητα και την πρωτοπορία το «Musses» Boutique είναι ο προορισμός όλων αυτών που ψάχνουν τον χώρο που έχει τα πάντα όσον αφορά το κρασί, τα ποτά, τους ξηρούς καρπούς, τα αποξηραμένα φρούτα αλλά και άλλα πολλά προϊόντα, όπως mix nuts για ενέργεια, υγεία, δύναμη, σοκολάτες, γλυκά, κεράσματα, αναψυκτικά, χυμούς κτλ.

Οι άνθρωποι τους, το προσωπικό τους, θα χαρούν να σας προτείνουν τις κατάλληλες λύσεις για κάθε περίπτωση. Ο συνδυασμός κρασιού, ποτών και διάφορων εκλεκτών προϊόντων και αντικειμένων συμβάλλουν σε δώρα υψηλής αισθητικής που πρωτοπορούν και πάντα εντυπωσιάζουν.

Η ποιότητα των προϊόντων, η ταχύτητα, η ευγένεια και οι ανταγωνιστικές τιμές είναι η βασική τους φιλοσοφία στο «Musses» Boutique.

Η προσωπική τους φροντίδα και το μεράκι ακολουθεί όλα τις στάδια της εξυπηρέτησής σας είτε στο χώρο τους είτε μέσω της παραγγελίας σας εξασφαλίζοντας επαγγελματική, αποτελεσματική και φιλική εξυπηρέτηση, με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση σας.

Δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τη διαφορά..

2ο Κατάστημα: Παύλου Πτωχού 11, Μεσσήνη

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

7:30-23:00

Τρίτη

7:30-23:00

Τετάρτη

7:30-23:00

Πέμπτη

7:30-23:00

Παρασκευή

7:30-23:00

Σάββατο

7:30-23:00

Κυριακή

8:00-23:00

Αποστολή E-mail
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Ονοματεπώνυμο
captcha-input
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed