Αναζήτηση

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΛΑΥΡΙΟ | ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ

Η επιχείρησή μας “ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Λαύριο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 40 χρόνια στο χώρο των κατασκευών, προσφέροντας έργα υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε όλη την Αττική κατόπιν συνεννόησης.

Διαθέτοντας έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε πέρας περιφράξεις, σιδηροκατασκευές, αλουμινοκατασκευές, κατασκευές από inox, ενώ αναλαμβάνουμε και την κατασκευή και τοποθέτηση κάθε είδους τέντας σε οικίες και σε επαγγελματικούς χώρους.

Χάρη στη πολυετή εμπειρία μας, αλλά και στο σύγχρονο εξοπλισμό μας είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον χώρο σας και να υλοποιήσουμε κάθε επιθυμία και απαίτησή σας.

Με αγάπη & μεράκι δημιουργούμε μοναδικές κατασκευές που στόχο έχουν να διακοσμήσουν όμορφα το χώρο σας και να τον κάνουν λειτουργικό. Σας παρέχουμε μοντέρνες αλλά και κλασικές ιδέες για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στο χώρο και το γούστο σας.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Αττική. Έτσι, έχουμε αποκτήσει την πείρα αλλά και την τεχνογνωσία που απαιτείται και η οποία μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να διεκπεραιώσουμε ακομα και την πιο δύσκολη εργασία.

Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε το έργο μας με βάση την πολυετή γνώση που έχουμε στο χώρο και να παραμένουμε πιστοί στις προσδοκίες των πελατών μας αλλά και στις αλλαγές που απαιτούν οι νέες εποχές.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα το Λαύριο και όλη την Αττική.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

8:00-16:00

Τρίτη

8:00-16:00

Τετάρτη

8:00-16:00

Πέμπτη

8:00-16:00

Παρασκευή

8:00-16:00

Σάββατο

8:00-16:00

Κυριακή

Κλειστά

Αποστολή E-mail
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Ονοματεπώνυμο
captcha-input
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed