Αναζήτηση

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΥΡΩΝΑΣ | ΧΑΒΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Η Τεχνική Κατασκευαστική Εταιρεία ”ΝΙΚ. ΧΑΒΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ Ο.Ε” ξεκίνησε το 1983 από τον Νικόλαο Χάβο και εδραιώθηκε με απόλυτη επιτυχία στον χώρο των Κατασκευών.

Η Εταιρεία μας δραστηριοποιείται στις περιοχές Καισαριανή, Καρέας, Ζωγράφου, Παγκράτι και Βύρωνα όπου έχει και την έδρα της.

Το 1998 εντάθηκε στην εταιρεία και ο Δημήτριος Χάβος (Υιός) αναλαμβάνοντας τα ηνία της εταιρείας συνεχίζοντας την παράδοση στην καλή και προσεγμένη κατασκευή πολυτελών διαμερισμάτων.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει άδειες, μελέτες αυτεπιστασία έργων δηλαδή ότι αναλαμβάνουμε την αποπεράτωση του έργου σας με γενική επίβλεψη του έργου.

Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας με το εξειδικευμένο προσωπικό της, αναλαμβάνει την αποξήλωση σε ξενοδοχεία και εκτός Αθηνών καθώς και την μερική ή ολική ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας εκτός Αθηνών.

Τo 2015 η εταιρεία μετονομάστηκε σε “ΔΗΜ. ΧΑΒΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ” συνεχίζοντας με το ίδιο μεράκι να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Η εταιρεία μας την τελευταία 10ετία δραστηριοποιείται και στον χώρο των ανακαινίσεων σε όλη την Αττική έχοντας κερδίσει την αγάπη, τον σεβασμό την εκτίμηση αλλά και την στήριξη του κόσμου, που μας επιλέγει να ανακαινίσουμε το σπίτι του, το εξοχικό του, το κατάστημά του και άλλα.

Επίσης δραστηριοποιούμαστε και στον καθαρισμό υπογείων δηλαδή την αποκομιδή μπαζών και άχρηστων αντικειμένων.

Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει επίσης την ολική ή μερική αποξήλωση χώρων όπως νοσοκομείο, σχολεία και ιδιόκτητα κτίρια πολυώροφα.

Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό σε όλους τους τομείς και σε πολύ καλές τιμές.

Δραστηριοποιούμαστε σε όλο το λεκανοπέδιο και με ένα τηλεφώνημά σας, ερχόμαστε στον χώρο σας, χωρίς καμία επιβάρυνση, καταγράφουμε τις εργασίες που θέλετε να πραγματοποιήσετε και σε σύντομο χρονικό διάστημα έχετε την προσφορά που χρειάζεστε, πάντα σε πολύ καλές τιμές.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

17:30-21:00

Τρίτη

17:30-21:00

Τετάρτη

17:30-21:00

Πέμπτη

17:30-21:00

Παρασκευή

17:30-21:00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Κοραή 21-23, Βύρωνας, Τ.Κ.16232

GPS:

37.9622146, 23.7518671

Τηλέφωνο:
Αποστολή E-mail
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Ονοματεπώνυμο
captcha-input
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed