Αναζήτηση

ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΒΥΤΙΝΑ | GRAND CAFE 1033

Στο κέντρο της κοσμοπολίτικης Βυτίνας, ακριβώς πάνω στην κεντρική πλατεία της, με φόντο το ελατοσκέπαστο Μαίναλο και την επιβλητική εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα, ανακαινίσθηκε ολοκληρωτικά το ιστορικό cafe 1033 και μετουσιώθηκε σε ένα μοναδικό στέκι χαλάρωσης και απόλαυσης που λειτουργεί όλες τις ώρες τις ημέρας και μέχρι αργά το βράδυ. Το πέτρινο cafe άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχεται τους επισκέπτες της Βυτίνας σε ένα νέο μεγαλύτερο χώρο, επιπλωμένο και διακοσμημένο με ιδιαίτερη επιμέλεια και προσοχή.

Οι εσωτερικοί χώροι του 1033 GRAND CAFE, απλώνονται σε 2 επίπεδα και προσφέρουν μοναδικές συνθήκες διασκέδασηw και απόλαυσης. Το υπερυψωμένο σαλόνι με τους αναπαυτικούς καναπέδες, το μεγάλο τζάκι και την παραδοσιακή ξύλινη σκεπή είναι ιδανικό για μεγάλες παρέες, οικογένειες και παιδιά που μπορούν να ευχαριστηθούν τον μεγάλο χώρο και τα επιτραπέζια παιχνίδια που προσφέρονται δωρεάν.

Στο ισόγειο με θέα την πλατεία της Βυτίνας από τα μεγάλα ανοίγματα που υπάρχουν δίπλα στο coffe bar είναι ιδανικό για πιο έντονες συγκινήσεις και πιο night ατμόσφαιρα. Τις ηλιόλουστες μέρες τα τραπεζάκια στην πλατεία έξω από το cafe είναι ιδανικά για χαλάρωση κάτω από τις ζεστές ακτίνες του ήλιου.

Απαραίτητη λοιπόν μια επίσκεψη στο 1033 GRAND CAFE της Βυτίνας!!!

ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΒΥΤΙΝΑ, ΚΑΦΕΣ ΒΥΤΙΝΑ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΒΥΤΙΝΑ, ΚΑΛΟΣ ΚΑΦΕΣ ΒΥΤΙΝΑ, ΕΞΟΔΟΣ ΒΥΤΙΝΑ, ΜΠΑΡ ΒΥΤΙΝΑ, BAR ΒΥΤΙΝΑ, ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΒΥΤΙΝΑ, ΠΟΤΟ ΒΥΤΙΝΑ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΥΤΙΝΑ, ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΕ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΒΥΤΙΝΑ, ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΕ ΤΖΑΚΙ ΒΥΤΙΝΑ, 1033 GRAND CAFE ΒΥΤΙΝΑ

Επισκέψεις: 1207
Σήμερα: 1

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τρίτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τετάρτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Πέμπτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Παρασκευή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Σάββατο

24ωρη Εξυπηρέτηση

Κυριακή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Αποστολή E-mail

Αφήστε μια κριτική

Ονοματεπώνυμο
captcha-input
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed