Αναζήτηση

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ MINI VAN ΤΑΞΙ ΧΑΝΙΑ | SOUGIA TAXI & MINIVAN SERVICES

Η Sougia Taxi & Minivan Services παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μεταφοράς ταξί, minivan και minibus στη Σούγια Χανίων στις καλύτερες τιμές.

Η εταιρεία ιδρύθηκε στη Σούγια του νομού Χανίων από τον Ευτύχιο Ι. Βιττωράκη. Κύριος σκοπός του είναι να προσφέρει γρήγορη, άνετη, ασφαλή και οικονομική μετακίνηση στις πιο δυσπρόσιτες περιοχές των Χανίων στην Κρήτη. Αυτό λόγω της πολυετούς εμπειρίας και της άριστης γνώσης μας σε όλες τις διαδρομές οδήγησης της Δυτικής Κρήτης.

Η περιοχή της Σούγιας είναι μία αρκετά σύνθετη και δύσκολη περιοχή που απαιτεί εμπειρία και επαγγελματισμό στις μεταφορές. Λόγω των απότομων στροφών, της αλλαγής υψομέτρου και των στενών οδικών διασταυρώσεων από τις οποίες αποτελείται. Η εταιρεία μας γνωρίζει αυτές τις δυσκολίες και τις αντιμετωπίζει καθημερινά με εξαιρετικό τρόπο. Αυτό οφείλεται στη μακρόχρονη εμπειρία που έχουμε στον τομέα των μεταφορών στην Κρήτη, ειδικά στη Σούγια. Μεταφορές με ταξί και minibus από και προς τα Χανιά, τη Σούγια, την Παλαιοχώρα και το Ελαφονήσι, περιοχές που έχουν εξίσου πολύπλοκα δρομολόγια.

Η εταιρεία μας αποτελείται από επαγγελματίες οδηγούς που επιλέγονται σύμφωνα με τα ακόλουθα κριτήρια:

  • Άριστη εξυπηρέτηση των επιβατών
  • Ευγένεια και σεβασμός στους επισκέπτες της Κρήτης
  • Συνέπεια και επαγγελματισμός
  • Υπηρεσία παραλαβής, φόρτωσης και εκφόρτωσης αποσκευών
  • Αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής
  • Φροντίδα και συντήρηση οχημάτων
  • Χαλαρωτικά ταξίδια και εκδρομές

Στη Sougia Taxi & Minivan Services το πρώτο μας μέλημα είναι να προσφέρουμε απολαυστική και ξεκούραστη μετακίνηση στα Χανιά. Παρέχουμε πολυτέλεια και ασφάλεια στους πελάτες μας και τις οικογένειές τους σε ασυναγώνιστες τιμές, στη Σούγια και σε οποιοδήποτε άλλο προορισμό στη Νοτιοδυτική Κρήτη.

Απολαύστε τις διακοπές σας ή το επαγγελματικό σας ταξίδι, εξοικονομώντας χρόνο στα ταξίδια σας με απόλυτη ασφάλεια και συνέπεια.

Στόχος μας είναι να φροντίζουμε τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας, φροντίζοντας να παρέχουμε άριστο προσωπικό, κλιματιζόμενα οχήματα και το κατάλληλο μέγεθος αυτών ανάλογα με τους επιβάτες που θα μεταφέρουν και τις απαιτήσεις των αποσκευών τους.

Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες και κάντε έγκαιρα κρατήσεις.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τρίτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τετάρτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Πέμπτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Παρασκευή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Σάββατο

24ωρη Εξυπηρέτηση

Κυριακή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Αποστολή E-mail
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Ονοματεπώνυμο
captcha-input
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed