Αναζήτηση

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΓΟΥΔΗ | ΦΡΟΚΑΪ ΤΕΧΝΙΚΗ

Η ΦΡΟΚΑΪ ΤΕΧΝΙΚΗ βρίσκεται στην Αθήνα, Γουδή και είναι μία επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο τον υδραυλικών εγκαταστάσεων, υδραυλικών ειδών και ειδών υγιεινής.

Η επιχείρηση μας διαθέτει έμπειρους τεχνικούς που μπορούν να διεκπεραιώσουν την κάθε εργασία τόσο σε ποιοτικό επίπεδο, όσο και σε αισθητικό.

Επίσης στην ΦΡΟΚΑΪ ΤΕΧΝΙΚΗ δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των ανακαινίσεων και σε εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, προσφέροντάς σας την καλύτερη δυνατή λύση, στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Έχουμε πολυετή εμπειρία στην ολοκλήρωση μεγάλων ή μικρών έργων και μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για την κάθε εργασία σας.

Η επιχείρηση ΦΡΟΚΑΪ ΤΕΧΝΙΚΗ με έδρα την Αθήνα, Γουδή αναλαμβάνει παντός είδους υδραυλικές εγκαταστάσεις και εμπορεύεται υδραυλικά είδη και είδη υγιεινής.

Το προσωπικό μας θα κάνει τη μελέτη του χώρου σας για να σας προτείνει τη λύση που χρειάζεστε, οικονομικά και με εγγύηση για την ποιότητα των εργασιών μας.

Η εταιρεία μας διαθέτει πείρα και στις ανακαινίσεις κτιρίων. Είτε πρόκειται για επαγγελματικό, είτε οικιακό χώρο, οι τεχνικοί μας θα αναλάβουν υπεύθυνα για εσάς όλες τις εργασίες που είναι απαραίτητες για την πλήρη ανακαίνιση του κτιρίου σας, φροντίζοντας να παραδώσουμε το έργο στον συμφωνηθέντα χρόνο.

Στην επιχείρηση ΦΡΟΚΑΪ ΤΕΧΝΙΚΗ στην Αθήνα, Γουδή σας δίνουμε λύσεις για το φυσικό αέριο. Ολοκληρώνουμε τη μελέτη & εγκατάσταση των εργασιών που απαιτούνται, ώστε να απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου (οικονομία, απόδοση στη θέρμανση) με ασφάλεια.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

24ωρη Εξυπηρέτηση

Αποστολή E-mail
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Ονοματεπώνυμο
captcha-input
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΛΟΓΡΗΣ 11/06/2023 17:19
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ