Αναζήτηση

ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ | ΟΥΣΤΑΠΑΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Η επιχείρηση ΟΥΣΤΑΠΑΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ που εδρεύει στις Αχαρνές και δραστηριοποιείται στο χώρο των γύψινων κατασκευών και ανακαινίσεων εδώ και πολλά χρόνια.

Είτε πρόκειται απλά για μια ανανέωση, είτε για ριζικές αλλαγές, το έμπειρο συνεργείο μας αναλαμβάνει να μεταμορφώσει τον χώρο σας! Προτάσσοντας τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα, αλλά και την προσωπική μας σχέση με κάθε πελάτη ξεχωριστά, εγγυόμαστε για την ποιότητα των υλικών και το τελικό αποτέλεσμα. Χάρη στον κατάλληλο εξοπλισμό που διαθέτουμε και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, που αποτελείται από έμπειρους γυψαδόρους, εγγυόμαστε άψογη εφαρμογή κάθε κατασκευής, ενώ το συνεργείο μας αφήνει το χώρο σας απόλυτα καθαρό.

Δημιουργούμε και αναδομούμε το χώρο σας με φανταστικές γυψοκατασκευές. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από πρωτότυπα σχέδια και καλύτερες ποιότητες υλικών. Η τέχνη μας είναι πάντα στη διάθεσή σας. Προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις, μελετάμε το χώρο σας και μαζί σχεδιάζουμε την ανακαίνιση των γύψινων κατασκευών και διαμόρφωση του χώρου σας.

Όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο των γύψινων διακοσμήσεων, το πλήθος των πελατών που έχουν συνεργασθεί μαζί μας, αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε και την συνέπειά μας.

Καλέστε μας για μια δωρεάν εκτίμηση στο χώρο σας.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

8:00-19:00

Τρίτη

8:00-19:00

Τετάρτη

8:00-19:00

Πέμπτη

8:00-19:00

Παρασκευή

8:00-19:00

Σάββατο

8:00-19:00

Κυριακή

Κλειστά

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Αύρας 9, Μενίδι, Αχαρνές, Τ.Κ.13671

GPS:

38.1145534, 23.7484268

Τηλέφωνο:
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Ονοματεπώνυμο
captcha-input
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed