Αναζήτηση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ | ΚΗΔΟΣ

Το Γραφείο Τελετών Κήδος εδρεύει στο Κερατσίνι και εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα, με αμεσότητα και απόλυτη οργάνωση. Έχοντας πάντα ως γνώμονα την ανθρώπινη ευαισθησία, αλλά και τον επαγγελματισμό, σας συμπαραστεκόμαστε στις δύσκολες στιγμές σας, για να αποδώσετε τη δέουσα τιμή στον αποχαιρετισμό του αγαπημένου σας προσώπου.

Στόχος μας αποτελεί να καλύπτουμε ολοκληρωμένα τις ανάγκες της εκάστοτε οικογένειας, με σεβασμό και αξιοπρέπεια, προσπαθώντας να διασφαλίζουμε ότι όλες οι υπηρεσίες αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία μας, συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα με την οικονομία.

Κυριότερο μέλημα του γραφείου μας Κήδος, είναι να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση πριν, κατά τη διάρκεια, καθώς και μετά την τελετή. Πάντοτε με την αρμόζουσα διακριτικότητα, στεκόμαστε ως αρωγοί κοντά σας, για να σας απαλλάξουμε από όλες τις διαδικασίες που αφορούν τα τελετουργικά του αποχαιρετισμού του εκλιπόντος προσώπου.

Με έδρα το Κερατσίνι, εμείς και οι συνεργάτες μας, βρισκόμαστε στο πλευρό σας καθόλη τη διάρκεια της υλοποίησης των εργασιών, αναλαμβάνοντας την τελετή, αλλά και όλα τα γραφειοκρατικά ζητήματα που απαιτούνται για τη σωστή και εύρυθμη διαδικασία.

Στο Γραφείο Τελετών Κήδος σας παρέχουμε όλες τις απαιτούμενες υπηρεσίες, ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο ή ιδιαιτερότητα, αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που κρύβουν αυτές οι στιγμές στη ζωή σας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας 24 ώρες το 24ωρο και να μας επισκεφθείτε στο γραφείο μας, για να σας πληροφορήσουμε λεπτομερώς για οτιδήποτε επιθυμείτε.

Υπηρεσίες:

  • Επικήδειες Τελετές
  • Μνημόσυνα
  • Αποτεφρώσεις
  • Μεταφορές Σορών – Επαναπατρισμοί
  • Στεφάνια
  • Υποστήριξη Γραφειοκρατικών Διαδικασιών
  • Στήριξη για την Αντιμετώπιση του Πένθους

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τρίτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τετάρτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Πέμπτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Παρασκευή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Σάββατο

24ωρη Εξυπηρέτηση

Κυριακή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Λεωφόρος Σαλαμίνος 159, Κερατσίνι, Πειραιάς, Τ.Κ.18756

GPS:

37.963937224905, 23.619100749493

Τηλέφωνο:
Αποστολή E-mail

Αφήστε μια κριτική

Ονοματεπώνυμο
captcha-input
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed