Αναζήτηση

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ISUZU SEAT ΡΕΘΥΜΝΟ | CRETA MOTORS Ι. ΚΟΥΡΜΟΥΛΗΣ ΕΛ. ΨΑΡΑΔΕΛΗΣ

Το σύγχρονο τεχνολογικά συνεργείο αυτοκινήτων CRETA MOTORS Ι. ΚΟΥΡΜΟΥΛΗΣ ΕΛ. ΨΑΡΑΔΕΛΗΣ, που έχει την έδρα του στο Ρέθυμνο, αναλαμβάνει γενικό service αυτοκινήτων και παρέχει τις υπηρεσίες του σε προνομιακές τιμές.

Στο συνεργείο αυτοκινήτων έχουμε τη δυνατότητα να καλύπτουμε όλα τα μηχανικά και ηλεκτρονικά προβλήματα του αυτοκινήτου σας, βασισμένοι στην εμπειρία μας, άμεσα και αποτελεσματικά.

Το καταρτισμένο προσωπικό μας είναι έτοιμο να δώσει τη σωστή λύση σε κάθε πρόβλημά σας, με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, γρήγορα και οικονομικά, προσφέροντάς σας παράλληλα ακόμη και τεχνικές συμβουλές για το όχημά σας.

Το συνεργείο μας στο Ρέθυμνο δραστηριοποιείται χρόνια στον χώρο του αυτοκινήτου και σας εξυπηρετεί σε ένα φιλικό περιβάλλον, πάντα με απόλυτο σεβασμό προς τον πελάτη και τις ανάγκες του οχήματός του.

Η πολυετής πείρα μας και τα τελειότερα διαγνωστικά μηχανήματά μας, σας εξασφαλίζουν την άμεση και εγγυημένη εξυπηρέτησή σας στην καλύτερη σχέση ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών – τιμής.

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς μας για να είστε ασφαλείς όταν οδηγείτε το όχημά σας, για να αποκαταστήσετε άψογα κάποια φθορά ή ζημιά, και για να έχετε τελικά τη μέγιστη δυνατή οδηγική απόλαυση στην άσφαλτο.

Στο συνεργείο μας πραγματοποιούμε βελτιώσεις στην απόδοση του κινητήρα του αυτοκινήτου σας.

Σας περιμένουμε στις πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας στο Ρέθυμνο για να πραγματοποιήσουμε το γενικό service των αυτοκινήτων σας με επαγγελματισμό και συνέπεια.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

9:00-17:00

Τρίτη

9:00-17:00

Τετάρτη

9:00-17:00

Πέμπτη

9:00-17:00

Παρασκευή

9:00-17:00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

1ο χλμ Επαρχιακής Οδού Ρεθύμνου-Αμαρίου Αλμπάν, Μετόχι, Ρέθυμνο, Κρήτη, Τ.Κ.74061

GPS:

35.360146071837, 24.449301853154

Τηλέφωνο:
Αποστολή E-mail
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Ονοματεπώνυμο
captcha-input
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed