Αναζήτηση

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ BWM – MINI COOPER ΚΟΡΙΝΘΟΣ | ΛΙΒΑΘΥΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Στην Κόρινθο και πιο συγκεκριμένα επί της οδού Ποσειδωνίας 5, θα βρείτε το εξειδικευμένο συνεργείο BMW και MINI COOPER ΛΙΒΑΘΥΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ το οποίο για περισσότερα από 8 χρόνια προσφέρει σε κάθε πελάτη του υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας θα βρείτε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό για τον έλεγχο, την επισκευή ή την συντήρηση του BMW και MINI COOPER αυτοκινήτου σας, καθώς και σύγχρονα μηχανήματα που θα σας εξασφαλίσουν μία άμεση και άψογη εργασία.

Η έμπειρη ομάδα μας, είναι διαρκώς κοντά σας προκειμένου να σας εξυπηρετήσει, ενώ δεν παύει ποτέ να ενημερώνεται για τις νέες τεχνολογίες και εξελίξεις στο χώρο του αυτοκινήτου.

Πρώτη προτεραιότητά μας είστε εσείς και η ασφάλειά σας. Για αυτό φροντίζουμε πάντα να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που το επιτυγχάνουμε μέσω των σύγχρονων εγκαταστάσεων μας, σε συνδυασμό με την την μακροχρόνια εμπειρία μας στο χώρο του αυτοκινήτου και την συνεχή ενημέρωση μας.

Το συνεργείο μας δεσμεύεται για τη χρήση άριστης ποιότητας ανταλλακτικών και προϊόντων, εξασφαλίζοντας την οδική σας ασφάλεια και τη διάρκεια ζωής του οχήματος σας.

Είμαστε πάντα αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, άριστης ποιότητας προϊόντα, καθώς και λογικές τιμές, ενώ διαρκώς ψάχνουμε τρόπους για να αναπτυχθούμε περισσότερο, να παραμείνουμε ηγέτες στην αγορά και πάντοτε μπροστά από τους ανταγωνιστές.

Επισκεφτείτε το συνεργείο μας στην Κόρινθο όπου το φιλικό και έμπειρο προσωπικό μας θα φροντίσει για την άμεση και άψογη εξυπηρέτησή σας και θα σας λύσει οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε.

Υπηρεσίες:

  • Service Αυτοκινήτων
  • Επισκευή Αυτοκινήτων
  • Συντήρηση Αυτοκινήτων
  • Έλεγχος ΚΤΕΟ
  • Έλεγχος & Προγραμματισμός Μονάδων Ελέγχου
  • Επισκευές & Ανακατασκευές Κινητήρων
Επισκέψεις: 541
Σήμερα: 1

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08:00 - 16:00

Τρίτη

08:00 - 16:00

Τετάρτη

08:00 - 16:00

Πέμπτη

08:00 - 16:00

Παρασκευή

08:00 - 16:00

Σάββατο

08:00 - 14:00

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Ονοματεπώνυμο
captcha-input
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 06/10/2021 13:50
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης

Εξαιρετικό συνεργείο με πολύ καλές τιμές..