Αναζήτηση

ΕΠΙΠΛΑ ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΓΟΥΛΑ | XYLODOMI

Η επιχείρησή μας “Xylodomi” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στη Μαγούλα, δραστηριοποιείται από το 2001 με ξυλουργικές εργασίες παντός τύπου. Προσφέροντας κατασκευές που ξεχωρίζουν τόσο για την υψηλή ποιότητα όσο και για την άψογη αισθητική τους.

Στο σύγχρονο εργαστήριό μας, με φαντασία και πολύ μεράκι, δημιουργούμε λειτουργικές κουζίνες, εργονομικές ντουλάπες, έπιπλα μπάνιου, σύνθετα, κρεβατοκάμαρες, έπιπλα παιδικού δωματίου. Αλλά και οποιοδήποτε έπιπλο και ξυλουργική κατασκευή επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Παράλληλα, αναλαμβάνουμε την κατασκευή εκθεσιακών περιπτέρων καθώς και λούστρα επίπλων.

Το έμπειρο & εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να έρθει στο χώρο σας ώστε να τον μελετήσει, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας παρουσιάσει τις προτάσεις του.

Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις στο χώρο της διακόσμησης, μπορεί να σας προτείνει σύγχρονες και λειτουργικές λύσεις για οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στον χώρο σας, ενώ μέσα από 3d σχέδιο, μπορείτε να έχετε την εικόνα του τελικού αποτελέσματος.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις ξυλουργικές εργασίες, μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιαδήποτε έπιπλο και ξυλουργική κατασκευή, στο στυλ αλλά και στο σχέδιο που επιθυμείτε. Οι κατασκευές μας ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητά τους, την χρήση υλικών υψηλής ποιότητας καθώς και για την προσοχή τους ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08:00 - 17:00

Τρίτη

08:00 - 17:00

Τετάρτη

08:00 - 17:00

Πέμπτη

08:00 - 17:00

Παρασκευή

08:00 - 17:00

Σάββατο

08:00 - 14:00

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Αποστολή E-mail
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Ονοματεπώνυμο
captcha-input
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Stellitsa 16/10/2022 22:11
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης

Υπέροχα έπιπλα σε πολύ καλές τιμές