Αναζήτηση

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΕΣ ΒΙΛΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ | ASPLATHIA VILLAS

Πολυτελείς βίλες με ιδιωτική πισίνα και εκπληκτική θέα. Ζήστε σε ιδιαίτερη πολυτέλεια και έχετε πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις στα χέρια σας.

Στην περιοχή Ασπλαθιάς, 6 χλμ βορειοδυτικά της πόλης της Λευκάδας και 7 χλμ από την παραλία του Αγίου Νικήτα, πέντε πέτρινες βίλες απλώνονται στις δυτικές πλαγιές ενός καταπράσινου λόφου με ελαιόδεντρα. Κάθε βίλα έχει ιδιωτική πισίνα, χώρο στάθμευσης, κήπο και μια μεγάλη πλακόστρωτη αυλή που περιβάλλεται από πέτρινη περίφραξη.

Ολόκληρη η ιδιοκτησία περιβάλλεται επίσης από μια πέτρινη αυλή. Οι βίλες είναι όμορφα ενταγμένες στο καταπράσινο φυσικό περιβάλλον και έχουν θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και τις ορεινές πλαγιές της Λευκάδας. Όλες οι βίλες συνδυάζουν την απλότητα με τον πλούτο και τη φυσική ομορφιά με τη σύγχρονη πολυτέλεια. Έτσι ώστε ο επισκέπτης να έχει την αίσθηση ότι τα εσωτερικά δωμάτια και ο εξωτερικός χώρος με τις πισίνες και τους κήπους είναι ένα σύνολο έτοιμο να το απολαύσετε κάθε στιγμή.

Τα χρώματα των εσωτερικών δωματίων σε συνδυασμό με τα παραδοσιακά έπιπλα δημιουργούν μια ευχάριστη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

24ωρη Εξυπηρέτηση

Αποστολή E-mail
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Ονοματεπώνυμο
captcha-input
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Αλέκος Τ 26/06/2022 18:01
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης

Μοναδικής ομορφιάς τοποθεσία και άψογες υπηρεσίες φιλοξενίας