Αναζήτηση

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΑΓΚΙΣΤΡΙ | AGISTRI GO RENTALS

Το Agistri Go Rentals είναι μία ολοκαίνουργια επιχείρηση ενοικίασης ποδηλάτων και σκούτερ στο Αγκίστρι για το πιο ασφαλές και ευχάριστο ταξίδι!

Τα ποδήλατα και τα σκούτερ είναι χωρίς αμφιβολία ο καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσετε το Αγκίστρι! Οι μικρές αποστάσεις, τα όμορφα τοπία και η απαράμιλλη φυσική ομορφιά σας προσκαλούν για ατελείωτο πετάλι σε αυτόν τον μικρό παράδεισο του Σαρωνικού.

Το Agistri Go Rentals άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά την άνοιξη του 2022 στη Σκάλα, όπου χτυπά η καρδιά του Αγκιστρίου, για να προσφέρει ένα απόλυτα ασφαλές και αξιόπιστο μεταφορικό μέσο στους επίδοξους ποδηλάτες του νησιού! Θα βρείτε το Agistri Go Rentals στον κεντρικότερο δρόμο της Σκάλας, ακριβώς πάνω από την παραλία, και θα επιλέξετε το αγαπημένο σας μέσο ανάμεσα σε 40 ποδήλατα, 30 ηλεκτρικά ποδήλατα – με δυνατότητα για παιδικό κάθισμα –, 30 σκούτερ και πολλές επιλογές σε πατίνια.

Λειτουργεί από τις 9:00 έως τις 21:00 και σας περιμένει να βρείτε το δικό σας μεταφορικό μέσο για να ανακαλύψετε τις ομορφιές του Αγκιστρίου!

Αυτό που κάνει το Agistri Go Rentals μοναδικό είναι η τέλεια κατάσταση των ποδηλάτων και των σκούτερ προς ενοικίαση – όλα ολοκαίνουργια, ασφαλή και αξιόπιστα!

Όπως εξομολογήθηκε ο ιδιοκτήτης της Agistri Go Rentals, Βασίλης, ότι εστιάζει πάνω από όλα στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες του και στοχεύει να καλύψει όλες τις ανάγκες που μπορεί να προκύψουν. Επομένως, εάν χρειάζεστε βοήθεια σε περίπτωση ζημιάς κατά τις περιηγήσεις σας στο Αγκίστρι, το Agistri Go Rentals θα σας παραλάβει από όπου κι αν βρίσκεστε. Ο ίδιος ο Βασίλης φροντίζει τα ποδήλατα, τα σκούτερ και τα πατίνια της Agistri Go Rentals.

Επιπλέον, κατά την ενοικίαση σκούτερ στο Αγκίστρι, περιλαμβάνεται ασφάλιση τρίτων σε περίπτωση ατυχήματος.

Ψάχνετε να νοικιάσετε ποδήλατο-σκούτερ στο Αγκίστρι; Συνιστούμε ανεπιφύλακτα τη νεότερη ενοικίαση ποδηλάτων στη Σκάλα, το Agistri Go Rentals!

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τρίτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τετάρτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Πέμπτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Παρασκευή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Σάββατο

24ωρη Εξυπηρέτηση

Κυριακή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Αποστολή E-mail
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Ονοματεπώνυμο
captcha-input
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed