Αναζήτηση

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΑΔΩΝ ΑΧΑΡΝΕΣ | ΛΑΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Η εταιρεία Λαζής, μια ατομική εταιρεία, με έδρα τις Αχαρνές, ιδρύθηκε το 1999 και από τότε έχει σημειώσει τρομερή επιτυχία στον τομέα των χωματουργικών και της ανακύκλωσης.

Με όλες τις απαραίτητες και απαιτούμενες άδειες που ορίζονται από τις αρμόδιες αρχές, τον κατάλληλο χώρο και εξοπλισμό έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία πολλών πελατών της.

Οι Υπηρεσίες μας:

  • Ενοικιάσεις Κάδων
  • Ανακύκλωση Αδρανών Υλικών
  • Πώληση Επεξεργασμένων – Ανακυκλώσιμων Υλικών
  • Αποχιονισμοί

Η Εταιρεία Λαζής, ασχολείται με τις ενοικιάσεις κάδων από το 1999, και από τότε έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία πολλών πελατών μας . Επίσης, παρέχει υπηρεσίες ενοικίασης συστημάτων αποκομιδής μπαζών, containers, καθώς και χοάνες για τους κάδους. Οι διαθέσιμοι κάδοι μας είναι 3ων και 8 κυβικών.

Η Εταιρεία Λάζης, από το 2015 έχει ενταχθεί και στον τομέα της ανακύκλωσης αδρανών υλικών. Έχοντας, στη διάθεσή μας όλη την απαιτούμενη υποδομή σε μηχανήματα και τεχνικό εξοπλισμό, τις απαραίτητες άδειες που ορίζει η νομοθεσία και όλα τα απαιτούμενα συμφωνητικά, η διαχείριση των αδρανών υλικών γίνεται με απολύτως Νόμιμο, Ασφαλή και Υπεύθυνο τρόπο.

Η Ανακύκλωση έχει ενσωματωθεί για τα καλά στην ζωή του ανθρώπου και έτσι εμείς συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών μας πόρων. Η αποκομιδή των μπαζών και των απορριμμάτων που δημιουργούνται από εργασίες είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, για αυτό εμείς σας δίνουμε την λύση!!!

Από το κατάστημά μας, Ενοικιάσεις κάδων – Ανακύκλωση Αδρανών Υλικών Λαζής στις Αχαρνές, μπορείτε να προμηθευτείτε ανακυκλώσιμα αδρανή υλικά, τα οποία έχουν προέλθει από προηγούμενες επεξεργασίες αδρανών υλικών.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας. Καλέστε μας ή στείλτε μας το μήνυμά σας και ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τρίτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τετάρτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Πέμπτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Παρασκευή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Σάββατο

24ωρη Εξυπηρέτηση

Κυριακή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Αποστολή E-mail
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Ονοματεπώνυμο
captcha-input
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed