Αναζήτηση

ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ ΨΥΚΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | WATERLIFE

H εταιρεία WATERLIFE – ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ, με έδρα τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και αντικείμενο δραστηριότητας τα μεταλλικά νερά – επιτραπέζια νερά, αναλαμβάνει την εμπορία και διανομή εμφιαλωμένων νερών, 20L και 11L επιστρεφόμενων φιαλών, 10L μη επιστρεφόμενων φιαλών, την πώληση και επισκευή ψυκτών, Επισκευή κλιματιστικών , service κλιματιστικών , την πώληση φίλτρων και ανταλλακτικών.

Μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρεία μας για την οποιαδήποτε επισκευή ψυκτών, ανεξαρτήτως του αν αποτελούν δικά μας ή ξένα προϊόντα. Η WATERLIFE, μέσα από την εικοσαετή εμπειρία και την πλήρη γκάμα των ανταλλακτικών της, αναλαμβάνει την απολύμανση και επισκευή ψυκτών, τον καθαρισμό τους από άλατα και λοιπές προσμίξεις.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κάθε πελάτη, ξεχωριστά. Απευθυνόμαστε σε κάθε επιχείρηση, ιδιώτη, επαγγελματία κ.ά. Προσφέρουμε άμεση παράδοση την επόμενη εργάσιμη μέρα, σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη.

Η WATERLIFE συνδυάζει όλες τις επιλογές νερού σε ψύκτες. Mε χρήση εμφιαλωμένου νερού (σε φιάλες) ή σύνδεση στο δίκτυο της ΕΥΔΑΠ, χωρίς μπουκάλα (με ή χωρίς φίλτρα).

Κάντε την επιλογή που βολεύει εσάς και όχι την οποιαδήποτε εταιρεία που προσπαθεί να σας επιβάλει την πολιτική της.

Με προσήλωση στην πιστοποιημένη ποιότητα των προϊόντων και στην τήρηση των κατάλληλων υγειονομικών συνθηκών, στόχος μας είναι να είναι ευχαριστημένοι όλοι οι άνθρωποι που μας εμπιστεύονται, και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, ώστε να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να έχουμε την καλύτερη συνεργασία.


Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

8:00-16:00

Τρίτη

8:00-16:00

Τετάρτη

8:00-16:00

Πέμπτη

8:00-16:00

Παρασκευή

8:00-16:00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Αποστολή E-mail
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Ονοματεπώνυμο
captcha-input
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed