Αναζήτηση

ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ | ΥΙΟΙ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΜΠΑΚΡΗ Ο.Ε.

Ο Κωνσταντίνος Μπακρής από το 1974 εργάζεται με τα ιδιόκτητα βυτιοφόρα λυμάτων στο Νομό Βοιωτίας. Είναι ο ιδρυτής και πρωτεργάτης στην Κοινοπραξία βυτιοφόρων λυμάτων, τα τελευταία 20 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια με αδιάκοπη λειτουργίας έχει διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών του για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του, έτσι κατάφερε να έχει πολλούς καλούς πελάτες και φίλους, με αποτέλεσμα να κάνει την δουλειά του ευχάριστη και περισσότερο δημιουργική.

Σε συνέχεια της πολύχρονης εμπειρία του, με την δουλειά του, ασχολήθηκαν και τα παιδιά του Γιάννης και Άγγελος, τηρώντας τις αρχές και τις παραδόσεις της οικογένειας συνεχίζουν με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση την δουλεία του πατέρα τους. Συνεργαζόμαστε με μεγάλες επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής, αλλά και ιδιώτες που μας εμπιστεύονται πολλά χρόνια για την ταχύτητά μας και γενικά για την άμεση εξυπηρέτησή μας.

Υπηρεσίες:

  • ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ. Αναλαμβάνουμε την εκκένωση του βόθρου σας, γρήγορα, αθόρυβα, άοσμα, καθαρά δείχνοντας σεβασμό στον περιβάλλοντα χώρο.
  • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ. Καθαρίζουμε την δεξαμενή άμεσα και γρήγορα σας με την χρήση προϊόντων φιλικά προς το περιβάλλον.
  • ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΓΡΑΜΜΩΝ. Αναλαμβάνουμε το ξεβούλωμα των γραμμών και των αγωγών με το αποφρακτικό μας μηχάνημα.
  • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΓΩΓΩΝ. Καθαρίζουμε και επισκευάζουμε τους αγωγούς σας από βουλώματα που επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία του δικτύου σας.
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ. Αποφράζουμε το δίκτυό σας με το αποφρακτικό μηχάνημα μας, υψηλής πιέσεως, εξασφαλίζοντας μακρόχρονη καθαρότητα.
  • ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ. Διαθέτουμε πιστοποιητικά για ειδικές – δύσκολές μεταφορές, χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα μεταφοράς και αποθήκευσης.

Καλέστε μας για άμεση εξυπηρέτηση!!!

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τρίτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τετάρτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Πέμπτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Παρασκευή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Σάββατο

24ωρη Εξυπηρέτηση

Κυριακή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Πεύκου Δήμα, Δεξιά Παράπλευρως Εθνική Οδού Αθηνών-Λαμίας, Σχηματάρι, Τ.Κ.32009

GPS:

38.358144720491, 23.564691053174

Τηλέφωνο:
Αποστολή E-mail
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Ονοματεπώνυμο
captcha-input
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed