Αναζήτηση

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ ΣΥΚΙΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | THERMOPARTS ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Η επιχείρηση μας, είναι κοντά σας για να σας προσφέρει υψηλότατης ποιότητας υπηρεσίες ευρείας γκάμας με τα καλύτερα υλικά! Η πιστότητα και οι ποιότητα μας είναι αποτέλεσμα της σκληρής μας δουλειάς και της εμπειρίας μας που δεν αφήνει κανένα περιθώριο μέτριου σχεδιασμού και υλοποίησης.

Στην ThermoParts έχουμε επενδύσει και αναπτύξει το τμήμα τεχνικής υποστήριξης, ώστε να εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών. Το τμήμα ανταλλακτικών μας, εγγυάται τη γρήγορη διάγνωση και παράδοση των ανταλλακτικών στις καλύτερες τιμές. Στις εγκαταστάσεις θέρμανσης, που καλύπτουν κυρίως κατοικίες – επαγγελματικούς χώρους και βιομηχανίες, υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα βαρδιών τα ΣαββατοΚύριακα & Εορτές για Τεχνική Υποστήριξη. Τέλος παρέχουμε διαρκή τηλεφωνική & τεχνική υποστήριξη.

Ανακαλύψτε σήμερα, μέσα από τις κατηγορίες που σας προσφέρουμε, τις καλύτερες λύσεις για την ύδρευση, τη θέρμανση, ενδοδαπέδια και αντλίες θερμότητας, καθώς και για το φυσικό αέριo.

Λύσεις που είναι προσοδοφόρες όσο και απαραίτητες για την επιχείρηση σας ή για το χώρο που στεγάζει εσάς και την οικογένεια σας. Το σπίτι σας!

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

8:00-20:00

Τρίτη

8:00-20:00

Τετάρτη

8:00-20:00

Πέμπτη

8:00-20:00

Παρασκευή

8:00-20:00

Σάββατο

8:00-14:00

Κυριακή

Κλειστά

Αποστολή E-mail
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Ονοματεπώνυμο
captcha-input
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed