Αναζήτηση

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΥΚΑ | ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

H Κουρτίδου Μαρία είναι πτυχιούχος διαιτολόγος του ΑΤΕΙ Θεσ/νικης απο το 2010. Μέσω της πτυχιακής της εργασίας ασχολήθηκε με την παιδική παχυσαρκία και μέσω της πρακτικής της στο διαβητολογικό τμήμα του Γ.Ν.Παπαγεωργίου, εξειδικεύτηκε στη διαχείρηση ασθενών με σακχαρώδη διαβήτη. Κατόπιν πραγματοποήσε, ως υπότροφος του ΙΚΥ, μεταπτυχιακό πάνω στη Διατροφή και Υγεία στο παν/μιο Wageningen της Ολλανδίας.
Το 2013 εμβάθυνε πάνω στις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία μέσω του ΚΕΑΔΔ από όπου πήρε χρήσιμα εργαλεία για την αντιμετώπιση του ασθενή με βουλιμία, νευρική ανορεξία, αδηφαγική διαταραχή κ.α.
Έχει εργαστεί ως ερευνήτρια στη γαλακτοβιομηχανία Frieslandcampina της Ολλανδίας, σε πανελλαδική μελέτη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και υπέυθυνη διαιτολόγος πολυδύναμου κέντρου αισθητικής στη Θεσσαλονίκη. Φροντίζει να ενημερώνεται συνεχώς για τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις παρακολουθώντας σεμινάρια σε ποικίλα θέματα. Απο το 2019 διατηρεί το δικό της διαιτολογικό κέντρο στα Πεύκα Θεσσαλονίκης όπου στόχος της είναι να παρέχει διατροφική εκπαίδευση σε όσους αντιμετωπίζουν καποιο θέμα με το βάρος τους και τη σχέση τους με το φαγητό.

Υπηρεσίες:

Φιλοσοφία μου να γίνει η τροφή το φάρμακό σου! Πολλά απο τα σύγχρονα μεταβολικά νοσήματα πηγάζουν απο τις λάθος διατροφικές συνήθειες και την έλλειψη άσκησης. Μαζί θα καταφέρουμε να υιοθετήσετε υγιεινές συνήθειες και να χάσετε βάρος το οποίο θα διατηρηθεί εφ’όρου ζωής! Στο χώρο μας πραγματοποιούνται:

  • Προσδιορισμός σύστασης σώματος (βαρος, λίπος, μυική μάζα, σπλαχνικό λίπος, οστική μάζα, ενυδάτωση οργανισμού, κατακρατήσες)
  • Λιπομέτηρηση με τον Αναλυτή σώματος ΤΑΝΙΤΑ MC-780MA
  • Συνεδρίες δια ζώσης και απομακρυσμένα μέσω skype-fb messenger,viber

Επίσης στον χώρο μας παρέχονται εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής για τις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Παχυσαρκία
  • Αύξηση μυικής μάζας και βάρους
  • Διατροφική εκπαίδευση παιδιών-εφήβων και ενηλίκων
  • Αθλητισμός
  • Εγκυμοσύνη-γαλουχία-διαβήτης κύησης
  • Παθολογικές καταστάσεις (υπέρταση-υπερλιπιδαιμίες-διαβήτης-νοσήματα θυροειδή)
  • Διατροφικές διαταραχές (νευρική ανορεξία,βουλιμία, αδηφαγική διαταραχή, ορθορεξία, σύνδρομο νυχτερινής υπερφαγίας κ.α)

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Κατόπιν Ραντεβού

Αποστολή E-mail
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Ονοματεπώνυμο
captcha-input
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Ειρηνη 28/08/2021 17:13
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης

Εξαιρετική .. Με Βοήθησε πολύ..