Αναζήτηση

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ | ΚΩΣΤΑΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ – ALUMETAL

Η εταιρεία ALUMETAL ΚΥΡΙΑΖΗΣ έχει την έδρα της στο Μαρκόπουλο
Αττικής και δραστηριοποιείται στις κατασκευές αλουμινίου, σιδήρου και ειδικές κατασκευές με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Στην εποχή μας, όπου η αισθητική, η λειτουργικότητα και η ενεργειακή απόδοση κατέχουν κυρίαρχο ρόλο η ALUMETAL ΚΥΡΙΑΖΗΣ προσφέρει μια πλούσια συλλογή συστημάτων, ικανή να καλύψει το σύνολο των παραδοσιακών και σύγχρονων οικιακών και αρχιτεκτονικών απαιτήσεων.

Τα προϊόντα μας προσφέρουν αυξημένα επίπεδα θερμομόνωσης, ηχομόνωσης, αντοχής σε ανεμοπίεση και υδατοστεγανότητας, ενώ παράλληλα τηρούν τα συνήθη υψηλά πρότυπα καλαισθησίας και μακροχρόνιας απόδοσης.

Με την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο των κατασκευών προσφέρουμε σύγχρονες και αξιόπιστες λύσεις και εγγυόμαστε για την ποιότητα τους.
Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα κατασκευές άριστης αισθητικής που προσφέρουν έντονη αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς. Η σχεδιαστική μας φιλοσοφία καλύπτει αδιαμφισβήτητα όλες τις αρχιτεκτονικές απαιτήσεις και σε συνδυασμό με άριστη τεχνογνωσία και προσιτές τιμές, υποσχόμαστε την απόλυτη ικανοποίηση σας.

Πραγματοποιούμε δωρεάν μελέτη στο χώρο σας και προτείνουμε τις πιο αποτελεσματικές λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε χώρου.

Πέρα από το κατασκευαστικό κομμάτι της δουλειάς μας, η ALUMETAL ΚΥΡΙΑΖΗΣ προσφέρει υπηρεσίες μελέτης χώρου, επισκευής και συντήρησης σε συστήματα αλουμινίου, σιδηροκατασκευές και αυτοματισμούς. Έχουμε τη γνώση και την εμπειρία για την αποκατάσταση κάθε βλάβης και παρέχουμε οδηγίες για την ορθή χρήση και την συντήρηση κάθε κατασκευής.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08:00 - 18:00

Τρίτη

08:00 - 18:00

Τετάρτη

08:00 - 18:00

Πέμπτη

08:00 - 18:00

Παρασκευή

08:00 - 18:00

Σάββατο

09:00 - 16:00

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Λ. Πόρτο Ράτη 73, Μαρκόπουλο, Νομός Αττικής, 19003

GPS:

37.894172, 23.9521827

Τηλέφωνο:
Ιστός:
Αποστολή E-mail
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Ονοματεπώνυμο
captcha-input
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ 22/02/2023 20:22
Τιμή
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πιθανότητα Επανάληψης

ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ